Neriman Ülsever | Yapılmaz'ın Dayanılmaz Cazibesi

İmkansız diye birşey yoktur, keşfedilmeyi bekleyen olasılıklar vardır. Yenilmeyin, yenilenin diyen Sabancı Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Neriman Ülsever'in yapamazsın'lar ile dolu ilham verici konuşmasını kaçırmayın!

  • Neriman Ülsever

  • Sabancı Holding İK Bölüm Başkanı
  • Neriman Ülsever, Boğaziçi Üniversitesi ’75 mezunudur. Profesyonel hayatına THY A.O.’da başlayan ve artan sorumluluklarla kariyerine devam eden Neriman, 1986-1994 yılları arasında Bankacılık, Üretim ve Perakende Endüstrilerinde farklı üst yönetim görevleri üstlenmiştir.1994 yılında insan kaynakları alanına yönelmiş, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanlarında ihtisaslaşmıştır. Indesit Company'nin Türkiye pazarına girdiği 1995 yılından itibaren grupta ve uluslararası platformlarda görevler üstlenen Neriman, İsviçre'de Doğu Avrupa ve Uluslararası Pazarlar İK Direktörlüğü, Fransa'da Batı Avrupa Pazarları İK Direktörlüğü sorumluluğu üstlenmiştir. 2004-2006 yılları arasında İtalya'da Global Ticari Örgüt İK Direktörü olarak görev yapmıştır. 2006 - 2010 yılları arasında ise İtalya'da Indesit Company Grubu Global İK Direktörlüğü ve İcra Kurulu üyeliği sorumluluğunu üstlenmiştir. 1996 yılından bu yana Indesit Türkiye'nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Neriman, 2011 itibariyle Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır. 16 Mayıs 2011 tarihinde Sabancı Holding bünyesine katılmıştır. Neriman, Sabancı Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Stay In Touch

TurkishWIN is a global community of women with cultural, professional or family ties to Turkey. We network for change. Sign up to hear about our updates or join an event as our guest in your city.

© 2024 Your Company. All Rights Reserved.