Leyla Alaton | Engel Kabul Edersen Var, Bir Bak O Engel Gerçekten Var mı?

Leyla Alaton ile TurkishWIN Genc Kadın Kariyer Zirve'mizde önemli kariyer ve hayat tavsiyelerini birlikte dinledik. Sevgili Özlem Gürses'in harika soruları ve kurucumuz Melek Pulatkonak ile gerçekleşen bu keyifli ve samimi sohbeti kaçırmayın!

  • Leyla Alaton

  • President & Shareholder at Alvimedica
  • Leyla Alton, İstanbul doğumlu ve Notre Dame de Sion mezunu. Üniversiteyi A.B.D.’ nin New Jersey eyaletinde Fairleigh Dickinson Üniversitesinde, İş İdaresi ve Yöneticilik üzerine okudu. Masterını New York Üniversitesinde, Sosyal Bilimler dalında tamamladı ve 1986’da Alarko’da Pazarlama alanında çalışmaya başladı. 1993 yılında, kendi şirketi olan Megatrend Halkla İlişkiler Danışmanlık şirketini kurdu. Aérospatiale Alcatel gibi Dünya Devlerine danışmanlık yaptı. 1992 yılında, Milli Prodüktivite Merkezi tarafından ‘Yılın İş Kadını’ seçilen Alaton, 1993 yılında, Davos Dünya Ekonomik Forumu bünyesinde ilk defa seçilen ‘Geleceğin Liderleri’ ndendi. Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Alvimedica, Tıbbi Ürünler San. ve Dış Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini yürütmekte olan Leyla Alaton Türk-Fransız ilişkilerine katkılarından dolayı Fransa’nın en büyük devlet nişanı olan Légion d’Honneur ile ödüllendirilmiştir. Kadın Hakları, Kadının güçlenmesi, Girişimcilik vs. gibi konularda TV.’de, üniversitelerde çeşitli dernek ve vakıflarda aktif ve popüler bir konuşmacıdır. Leyla Alton, iki erkek çocuk annesidir.

Stay In Touch

TurkishWIN is a global community of women with cultural, professional or family ties to Turkey. We network for change. Sign up to hear about our updates or join an event as our guest in your city.

© 2024 Your Company. All Rights Reserved.